02 studenoga 2008
Celer s majonezom
Sastojci: 2 veća celerova
korjena
sol
majoneza
1 jaja
limun
peršunovo lišće
Priprema predjela: Celer operite, ogulite i skuhajte u posoljenoj vodi, ohladite ga, protisnite i pomješajte s majonezom. Stavite na odgovarajući tanjur, ukrasite kolutovima tvrdo kuhanog jaja, te polovima kolutića limuna. Pospite nasjeckanim peršunovim lišćem i poslužite.
korjena
sol
majoneza
1 jaja
limun
peršunovo lišće
Priprema predjela: Celer operite, ogulite i skuhajte u posoljenoj vodi, ohladite ga, protisnite i pomješajte s majonezom. Stavite na odgovarajući tanjur, ukrasite kolutovima tvrdo kuhanog jaja, te polovima kolutića limuna. Pospite nasjeckanim peršunovim lišćem i poslužite.
Pretplatite se na Postovi [Atom]