30 siječnja 2009
Goveđi jezik s majonezom
Sastojci: 1 goveđi jezik
1 glavica crvenog luka
1 mrkva
1lovorov list
nekoliko zrna bijelog papra
Priprema predjela: očišćeni i oprani crveni luk i mrkvu narežite, dodajte papar i lovorov list, zalijte vodom i prokuhajte. U to stavite opran jezik i kuhajte dok ne omekša (najmanje 2 sata). Kuhani jezik ocijedite,ohladite,ogulite i narežite na tanke ploške. Složite u ovalni tanjur i ukrasite tvrdo kuhanim jajima. Majonezu poslužite posebno.
1 glavica crvenog luka
1 mrkva
1lovorov list
nekoliko zrna bijelog papra
Priprema predjela: očišćeni i oprani crveni luk i mrkvu narežite, dodajte papar i lovorov list, zalijte vodom i prokuhajte. U to stavite opran jezik i kuhajte dok ne omekša (najmanje 2 sata). Kuhani jezik ocijedite,ohladite,ogulite i narežite na tanke ploške. Složite u ovalni tanjur i ukrasite tvrdo kuhanim jajima. Majonezu poslužite posebno.
Pretplatite se na Postovi [Atom]