30 siječnja 2009
Grah prebranac
Sastojci: 50 dag graha tetovca
1 kg crvenog luka
1-2 poriluka
1/4 l ulja
sol
papar
mljevena crvena paprika
Priprema predjela: grah očistite, operite, skuhajte (zrna moraju ostati cijela) i ocijedite. očišćen luk narežite na tanka rebra, ispržite na zagrijanom ulju i pospite crvenom paprikom. U vatrostalnu posudu stavite red luka i tako naizmjenično dok ne potrošite sve namirnice. Na vrhu treba da bude grah. Zalijte uljem i zapecite u pećnici. Poslužite kao hladno predjelo.
1 kg crvenog luka
1-2 poriluka
1/4 l ulja
sol
papar
mljevena crvena paprika
Priprema predjela: grah očistite, operite, skuhajte (zrna moraju ostati cijela) i ocijedite. očišćen luk narežite na tanka rebra, ispržite na zagrijanom ulju i pospite crvenom paprikom. U vatrostalnu posudu stavite red luka i tako naizmjenično dok ne potrošite sve namirnice. Na vrhu treba da bude grah. Zalijte uljem i zapecite u pećnici. Poslužite kao hladno predjelo.
Pretplatite se na Postovi [Atom]