23 siječnja 2013
Aromatični namaz od sira
Aromatični namaz od sira pretvorit će i grickanje
jednostavnih krekera u gozbu. Nije ni čudo, kada namaz obiluje finim sirevima,
začinima i povrćem. Idealne prigode za konzumaciju namaza večernja su druženja
uz čašu pjenušavog bijelog vina ili piva, rođendani i partyji, kao i
vrijeme provedeno pred malim ekranima.
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sastojci za 8 do 10 osoba![]()
|
![]() |
Postupak
1. | Kravlji sir pomiješajte s narezanom gorgonzolom i naribanim paškim sirom. Dodajte sitno nasjeckan luk, pinjole i masline, limunov sok, tabasco i papar. |
![]() | |
2. | Sve sastojke dobro promiješajte i oblikujte više malih rolica. Svaku rolicu uvaljajte u narezani kopar i dobro rashladite. |
![]() |
Posluživanje
Krastavce operite, narežite na ploške i stavite na krekere. Premažite ih pripremljenim namazom i poslužite.Savjet
Umjesto na krekerima, aromatični namaz od sira možete poslužiti na ploškama kruha francuza.Oznake: Hladno
Pretplatite se na Postovi [Atom]