31 siječnja 2013
Krema od roqueforta
Sofisticiranu kremu kojoj će se veseliti svaki istinski
gurman, pripremit ćete vrlo jednostavno u 10-ak minuta. Crni papar, muškatni
oraščić i pistacija daju kremi kojom ćete ukrasiti smokve upravo božanstven
okus. I Kleopatra (a šuška se da je smokva bila tajna njezine ljepote) složila
bi se s nama.
Sastojci za 4 osobe
|
Postupak
1. | Roquefort kremasto izmiješajte s omekšanim maslacem, svježim sirom i vrhnjem. Dodajte papar, muškatni oraščić i sve zajedno dobro promiješajte. |
2. | Pripremljenu masu stavite u slastičarsku vrećicu s rebrastim nastavkom i na polovice smokava istisnite male kupiće kreme. |
Posluživanje
Poslužite ukrašeno nasjeckanim pistacijama.Savjet
Ukoliko želite, možete napraviti veću količinu roquefort kreme i držati je u hladnjaku do tri dana.Oznake: Hladno
Pretplatite se na Postovi [Atom]