19 siječnja 2013
Namaz od piletine
Želite li se pohvaliti domaćom paštetom bez konzervansa i
tvari čudnovatih imena, evo savršeno jednostavnog recepta. Ukusni namaz namažite
na tost ili svježi kruh, a nitko vam ne brani da upravo on postane tajnim
sastojkom vaših posebnih sendviča!
Sastojci za 6 osoba
|
Postupak
1. | Piletinu narežite na kockice i popecite na 30 g maslaca. |
2. | Pospite Vegetom, kajenskim paprom, dodajte nasjeckani češnjak i pirjajte podlijevajući vodom dok meso ne omekša. |
3. | Meso izmiksajte u električnoj sjeckalici, a zatim pomiješajte s preostalim omekšalim maslacem. |
4. | Dodajte limunov sok, kurkumu, đumbir i nasjeckani peršin. |
Posluživanje
Paštetu poslužite uz tost i salatu po želji.Savjet
Meso izmiksajte u električnoj sjeckalici dok je još toplo.Oznake: Hladno
Pretplatite se na Postovi [Atom]