19 siječnja 2013

Namaz od sardina

Limenku sardina, obogativši je dodatno namirnicama, na brz i jednostavan način možete pretvoriti u namaz, koji uz popečeni kruh ili tost postaje neodoljiv obrok. Kušajte i sami.



Sastojci za 4 do 6 osoba

250 g maslaca
1 limenka sardina u ulju (115 g)
1 žličica kapara
50 g Kiselih krastavaca
50 g nasjeckanog luka
1/2 žličice bijelog papra
1 češanj češnjaka

Postupak

1. Maslac pjenasto izmiksajte, dodajte isprane, narezane kapare, papar, luk i protisnuti češnjak.
2. Sardine ocijedite od ulja, očistite od kosti pa dodajte maslacu, kao i naribane kisele krastavce. Sve dobro izmiješajte i malo ohladite.

Posluživanje

Namaz poslužite uz popečeni kruh ili tost.

Savjet

Maslac prije miksanja omekšajte na sobnoj temperaturi. 


Oznake:






<< Početna stranica

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Pretplatite se na Postovi [Atom]