19 siječnja 2013

Namaz od tunjevine

Jedno od malih, poslovično brzih a predivnih jela. Okusom rezultat višestruko nadrasta i utrošene sastojke i utrošeno vrijeme.



Sastojci za 4 osobe

1 limenka tunjevine (240 g)
1 kuhano jaje
100 g maslaca
1 žlica kiselog vrhnja
1 žlica nasjeckanog luka
1 žličica Senfa estragon
50 g nasjeckanih Maslina zelenih
20 g nasjeckanih kapara

Postupak

1. Maslac pjenasto izmiješajte, a tvrdo kuhano jaje i tunjevinu sitno nasjeckajte ili sameljite. U maslac umiješajte pripremljeni luk, jaje i tunjevinu.
2. Dodajte vrhnje, senf, masline i kapare. Sve dobro izmiješajte i ohladite.

Posluživanje

Namaz od tunjevine poslužite na tamnom kruhu, prepečencu ili krekerima.

Savjet

Masalac možete zamijeniti topljivim sirom u trokutu.

Oznake:






<< Početna stranica

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Pretplatite se na Postovi [Atom]