19 siječnja 2013

Pašteta od tunjevine

Jelo mladenačkih kuhinja, bilo studentske, bilo bračne koja tek otkriva užitke o hrani. Kušajte i oduševit će vas!


Sastojci za 4 do 6 osoba

1 glavica luka
2 tvrdo kuhana jaja
1 konzerva tunjevine (240 g)
100 g maslaca
malo Senfa estragon

sol

papar

limunov sok

worchester umak












Postupak

1. Luk sitno nasjeckajte. Maslac pjenasto izmiješajte, a tvrdo kuhana jaja i tunjevinu sitno narežite ili sameljite.
2. U maslac umiješajte pripremljeni luk, jaja i tunjevinu. Dodajte senf, sol, papar, worchester umak i malo limunova soka.
3. Sve dobro izmiješajte i ohladite.

Posluživanje

Paštetu od tunjevine poslužite kao namaz uz prepečeni kruh.

Savjet

Maslac možete zamijeniti topljenim sirom.

Oznake:






<< Početna stranica

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Pretplatite se na Postovi [Atom]