19 siječnja 2013

Pašteta s pistacijama

Oplemenite svakodnevnu jetrenu paštetu nasjeckanim uočljivo zelenim oraščićima. Hrskavu paštetu s pirjanim lukom razblažite vrhnjem i - udri po kriškama kruha!


Sastojci za 4 osobe

1 manja glavica luka
1 češanj češnjaka
30 g maslaca
1 Jetrena pašteta (100 g)
1 žlica kiselog vrhnja
40 g pistacija












Postupak

1. Lagano na maslacu propirjajte nasjeckani luk i češnjak.
2. Ohladite i dobro umiješajte u paštetu.
3. Dodajte vrhnje i 30 g nasjeckanih pistacija te dobro izmiješajte.
4. Smjesu stavite u zdjelicu, pospite preostalim pistacijama i rashladite.

Posluživanje

Paštetu poslužite na prepečencu ili krekerima.

Savjet

Ako želite pojačati aromu paštete, dodajte joj 1 žlicu konjaka.

Oznake:






<< Početna stranica

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Pretplatite se na Postovi [Atom]