19 siječnja 2013
Pašteta od tunjevine
Jelo mladenačkih kuhinja, bilo studentske, bilo bračne
koja tek otkriva užitke o hrani. Kušajte i oduševit će vas!
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sastojci za 4 do 6 osoba![]()
|
![]() |
Postupak
1. | Luk sitno nasjeckajte. Maslac pjenasto izmiješajte, a tvrdo kuhana jaja i tunjevinu sitno narežite ili sameljite. |
![]() | |
2. | U maslac umiješajte pripremljeni luk, jaja i tunjevinu. Dodajte senf, sol, papar, worchester umak i malo limunova soka. |
![]() | |
3. | Sve dobro izmiješajte i ohladite. |
![]() |
Posluživanje
Paštetu od tunjevine poslužite kao namaz uz prepečeni kruh.Savjet
Maslac možete zamijeniti topljenim sirom.Oznake: Hladno
Pretplatite se na Postovi [Atom]